Tuotteet

Vinunic / Domaine Faiveley Nuits-Saint-Georges 1er Cru Les Porêts-Saint Georges 2017

Domaine Faiveley Nuits-Saint-Georges 1er Cru Les Porêts-Saint Georges 2017

79,98 

Harmoninen punaviini arvostetulta tuottajalta Burgundista.

Tulosta PDF OSTA ALKOSTA

Kuvaus

Väri on syvän rubiininpunainen. Tuoksussa on tummia marjoja, paahteisuutta ja hentoa tammisuutta. Suussa viini on miellyttävän pehmeä ja pyöreä, ja maun rakenne on voimakas. Kokonaisuudeksi muodostuu tasapainoinen ja vakuuttava makuelämys.


Ruokasuositukset

Tarjoile ankanrinnan ja paistetun hanhenmaksan kanssa tai riistan, jäniksen muhennoksen sekä paahdetun tai grillatun punaisen lihan kanssa.

Alkuperä ja valmistus

Rypäleet kerätään ja lajitellaan käsin. Kuorittujen rypäleiden ja kokonaisten rypäleiden osuus vaihtelee vuosikerran mukaan. Maaperässä on ruskeaa kalkkikiveä ja soraa. Viinit kypsytetään 16 kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä luonnollisen tasaisessa lämpötilassa ja kosteudessa. Domaine Faivleyn viinitilan juuret ulottuvat aina 1800-luvulle asti. Perhetilan arvot ovat pysyneet vakaina ajan saatossa, ja niiden keskiössä kiintymys Bourgognen alueeseen ja synnynnäinen kunnioitus ihmistä ja hänen ahkeruuttansa kohtaan. Domaine Faively’tä edustaa jo seitsemännessä sukupolvessa sisarukset Erwan ja Eve, jotka kunnianhimoisesti pyrkivät jatkamaan edeltäjiensä työtä ja säilyttämään tämän merkittävän viininviljely- ja arkkitehtuuriperinnön tuleville sukupolville.

Tuottaja
Domaine Faiveley
Rypäleet
Pinot Noir
Maa
Ranska
Alkoholi
13,5%
Alue
AC Nuits-Saint-Georges 1er Cru
Sokeri
g/l
Alkonro
938645
Hapot
5,4 g/l
Pakkauskoko
0,75l
Kategoria: