14,99 €
Monipuolinen ruokaviini – erityisesti ruoille, joiden valmistuksessa käytetään oliiviöljyä, valkosipulia ja välimeren makuja.
Viini on klassinen Rhônen valkoinen cuvée, jonka pääosassa on Viognier-rypäleen kukkainen ja valkohedelmäinen aromimaailma. Tuoksussa on vaaleita kukkia, aprikoosia ja valkoista persikkaa, hieman sitrusta. Maku on raikas mutta siinä on myös rakennetta, ja viidestä eri rypäleestä rakennettu viini on hyvässä tasapainossa.
Monipuolinen ruokaviini, joka toimii provencelaisen keittiön merenelävien kanssa. Erityisesti ruoille, joiden valmistuksessa käytetään oliiviöljyä, valkosipulia ja välimeren makuja. Sopii myös kasviks
Guigalin entry level -viini tulee Rhônen laaksosta eri tarhoilta, joiden maaperät vaihtelevat kalkkikivimaasta savimaahan. Viini on Viognier-vetoinen, ja se antaa makuun tyypillistä Rhônen valkoisten
Mikko Koivumäki
90p. Wine Advocate